A túlsúlyos, túlméretes szállítás bonyodalmakkal járhat

túlsúlyos, túlméretes szállítás
túlsúlyos, túlméretes szállítás

A fuvarozásnak megvannak a maga szabályai, amiknek az áthágásáért komoly büntetéseket szabnak ki. Éppen ezért, minden apró részletet meg kell tervezni előre, és amennyiben túlsúlyos, túlméretes szállítás kell lebonyolításra kerüljön, akkor az is külön figyelmet igényel, hogy ez hol, milyen útvonalon mehet végbe.

Ugyanis van, hogy a túlsúlyos, túlméretes szállítás fizikai vagy akár törvényi akadályokba ütközik, így alaposan utána kell nézni, hogy ez milyen feltételek mellett valósulhat meg. Nemzetközi szállítmányozás esetében arról sem szabad megfeledkezni, hogy a különböző országok más szabályokat határozhatnak meg a túlsúlyos, túlméretes szállítás esetére is.

Így egyenként utána kell nézni, hogy milyen módon mehet át adott határokon a fuvar, és milyen engedélyek kellenek, hogy mindenhol probléma nélkül lehessen haladni. Amennyiben Ön is olyan rakományt szeretne eljuttatni egy távolabbi célpontra, aminek a méretei túlmutatnak az átlagos fuvarozási feladatokon, akkor keressen fel egy megbízható csapatot, akik ezzel foglalkoznak, és akik tudják, hogy mi a túlsúlyos, túlméretes szállítás menete!