A Mol motorolaj kiváló kenőanyag

Bármilyen járművel is rendelkezel, legyen szó személygépkocsiról, teherautóról, mezőgazdasági munkagépekről, a csúcsteljesítmény eléréséhez nem elegendő az erős motor és a jó karosszéria. Ajánlott a motor optimális működése érdekében a Mol motorolaj használata és időnkénti cseréje is, ezt ne felejtsd el elvégezni!

A hungarolube.hu webáruház által forgalmazott prémiumminőségű kenőanyag szavatolja a hosszú élettartamot, védi az alkatrészeket a felesleges súrlódástól és az ebből kifolyólag bekövetkező kopásoktól. A Mol motorolaj többféle kivitelben és kiszerelésben érhető el. Vásárlás előtt mindenképp tájékozódj alaposan, hogy a leginkább megfelelő összetételű és mennyiségű anyagot tudd beszerezni!

A teljesen szintetikus MOL Dynamic Mistral 5W30 olaj különleges termék, ami kimondottan takarékos és a haszonjárműveknek lett kifejlesztve. A gépkocsidba más jellegű Mol motorolaj való, mint amilyen az ATF, az Arol, de igen jó választás a magas teljesítménnyel bíró és terhelésnek ellenálló Mol motorolaj termékcsalád Hykomol K 80W jelzéssel ellátott darabja is.