Igazi útitárs a gurulós bőrönd

Hol vannak már azok az idők, amikor a nyaralásra induló családnak a tagjai cipelték a nehéz koffereket az autóig, de előfordult, hogy egészen a pályaudvarig?! Napjainkban már ilyenre nincs szükség, a gurulós bőrönd használatával nem kell cipekednünk. Ezekből a modellekből széles választék található meg a taskam.hu webáruház termékpalettáján.

Ha a közeljövőben utazást tervez és új koffert akar beszerezni, akkor célszerű ezt az online boltot meglátogatnia. Számtalan színben, méretben, kialakításban kapható itt gurulós bőrönd, így mindenki felfedezheti a kínálatban a céljainak megfelelő példányt.

Például, ha a 3 darabos szettre esik a választása, akkor az árból megtakaríthat 16-17% összeget is, de még a házhozszállításért sem kell fizetnie. Érdemes szettben gondolkodni, ha a család több tagjának is szüksége van új utazótáskára. De nemcsak anyagi szempontból éri meg a gurulós bőrönd szettben történő megvásárlása, hanem minőség és stílus szemszögéből is. Szerezzen be igazi útitársnak nevezhető koffert!