Milyen értékeket mutat a kerékpár kilométeróra?

Valószínűleg még senki sem találkozott olyan bringással, akit ne érdekelt volna, hogy mekkora távot tett meg és milyen sebességgel haladt. A számok mindig izgatják az embert, ezért a kerékpár kilométeróra ezt a feladatot hivatott elvégezni. A letekert kilométerek számát a karbantartáshoz szintén meg kell mérni, ez pedig különösen azoknak fontos, akik a láncot a futásteljesítmény alapján cserélik vagy annak megfelelően kenik le az egységeket stb. A kerékpár kilométeróra a kétkerekű sebességmérője. Ezzel az intelligens eszközzel számos indikátort megfigyelhetünk tekerés közben.

Nyomon követhetjük például az aktuális, az átlagos és a maximális sebességet, az utazási távolságot, az időt, a környezeti hőmérsékletet. A legtöbb modell tartalmaz beépített időzítőt, magasságmérőt, ami a tengerszint feletti emelkedést mutatja, pulzusszám mérőt és még GPS navigátort is. Tehát, még egy egyszerű kerékpár kilométeróra is gyakran meghaladja az autók sebességmérőinek képességeit a mért paraméterek száma szempontjából.

A szülők kedvence a kerékpár gyerekülés

Az anyukák és apukák alig várják, hogy elérkezzen az időszak, amikor közös aktív programokat szervezhetnek a kicsinyükkel. Ilyen a biciklizés is, amihez feltétlenül szükséges a megbízható kerékpár gyerekülés. Ennek a kiválasztása a szülők feladata és nekik kell azt is eldönteni, hogy milyen korban kezdik el a gyermekükkel való tekerést. Kizárólag ők felelősek a kicsi egészségéért, de nem tehetik ki indokolatlan kockázatoknak.

Ezért az összes kerékpár gyerekülésnek biztonsági övvel, lábtámaszokkal (gyakran állítható) és biztonságos lekerekítésekkel kell rendelkeznie, hogy gyermek lába ne kerülhessen a bicikli mozgó részei közé. Csaknem olyan fontos egy puha ülésbélés jelenléte is, valamint a sisak beillesztését szolgáló mélyedés a háttámlán, hogy a gyermek a fejét nyugodtan hátra dönthesse. Ezen kívül, a kerékpár gyerekülés kényelmesen felszerelhető kell legyen, a telepítési folyamat pedig nem lehet fárasztóan hosszú. Az agardikerekpar.hu webáruház modelljei gondoskodnak a szeme fénye biztonságáról.