A Fisher párátlanító minden otthonba jól jön

Ha rendszeresen takarítjuk az otthonunkat, akkor sem lehetünk biztosak abban, hogy a lakótereink baktériumoktól és kártékony anyagoktól mentesek. A Fisher párátlanító használatával redukálhatjuk a káros tényezők jelenlétét. A Fisher párátlanító nemcsak a túlzott párától mentesíti a szobákat, hanem megakadályozva a súlyos allergiás reakciókat kiváltható penész keletkezését, de számos praktikus funkcióval is bír.

Rendelkezik például por- és pollenszűrővel, ami szintén óvja a szervezetünket az allergénektől. Az aktuális adatokat folyamatosan nyomon követhetjük a digitális kijelzőn és személyre szabhatjuk a kívánt páratartalmat. A berendezés időzíthető, kerékkel rendelkezik, így könnyen változtathatjuk a helyét.

Ventilátor fokozata állítható, így használhatjuk a ruhaszárító funkcióját is. Megtelt víztartály esetében automatikusan leáll, áramkimaradások alkalmával újraindul. A Fisher párátlanító rendkívül hasznos berendezés, minden otthonba ajánlott. Akár webáruházból is pár kattintással az Öné lehet egy készülék, 3 év garanciával.