A gyakorlott esküvői lemezlovas garantálja a hangulatot

DJ BÁNHIDAI Budapesten
DJ BÁNHIDAI Budapesten

Éppen az esküvőjét rendezi és nem tudja, hogyan intézkedjen a zenéről? DJ BÁNHIDAI Budapest és környékén felel a fergeteges esküvői hangulatért. Előzetesen egyeztet a párral az esküvői zene irányvonalával kapcsolatban és úgy vezényel le egy esti programot, hogy lehetőleg mindenki élvezetét lelje a buliban.

Mindig arra törekszik, hogy a rendezvényeken minden korosztály zenei ízlésének megfelelő zenét játsszon, hogy senki ne távozzon elégedetlenül a helyszínről.

Hosszú évek múlva alig maradnak meg az apróbb részletek. Mindenki marad a fényképekkel és az esküvői buliról való emlékekkel, amit ha odafigyeléssel, tapasztalattal, meg egy jó hangulatú násznéppel sikerül emlékezetessé tenni, még sokáig emlegetni fognak.

Ennek érdekében fontos, hogy a lemezlovas nyitott és képes legyen ráhangolódni a táncparketten lévőkre, mivel így kellő pontossággal tudja észrevenni, mikor van szükség egy pörgős számra, vagy mikor kell lassítani az ütemet. DJ BÁNHIDAI Budapest és környékén vállalja a rendezvények leszervezését.