A Guess táska megbízható minőség

A Guess márkát három testvér alapította 1981-ben. A Guess táska is a kollekciójukhoz tartozott, a ruhák és órák mellett. Természetesen az akkori legnagyobb piac, ami abban az időben Amerika volt, meghódítása hozta el számukra az átütő sikert, miután Európában már megismerte őket a divatot kedvelő közönség.

A jó marketingstratégia rengeteget számít a divatvilágban is. A hírességekkel kötött szerződések, hogy ők viseljék a megtervezett ruhákat vagy karórákat, a széles néprétegeknek is vonzóvá tette a Guess táska és egyéb darabok viselését.

De nincs olyan divatmárka, aminek ne kellene valamilyen fajta reklám. Emellett a Guess táska minősége magáért beszél, ugyanis az alaposan átgondolt tervek alapján készült darabok minőségi anyagokból készülnek.

Ami manapság általában nem bőr, hanem műbőr vagy valamilyen kiváló minőségű műanyag. Az állatvédelem miatt, a legtöbb cég nem készít valódi bőrből készült táskákat vagy csak nagyon ritkán és igen borsos áron. Ami azonban a vásárlóknak fontos, hogy csinos legyen, praktikus és strapabíró.