Velnesz hétvége? Irány Zalakaros!

Ha manapság egy jó velnesz hétvégét szeretnénk, akkor hazánkban rengeteg opció áll rendelkezésünkre. Pest közelében is számtalan 4-5 csillagos velnesz központ található, azonban az ország egyéb területein is remek kikapcsolódás vár ránk. A Zalakaroson található MenDan hotel is ilyen. Komplett velnesz hétvége tölthető el ebben a remek 4 csillagos szállodában, ráadásul a szobák is viszonylag olcsók, az ellátásban pedig svédasztalos étkezések is belefoglaltak. Nem sokan ismerik a Zalakaroson található MenDan-t, azonban akik igen, azok felejthetetlen élményekkel gazdagodtak.

A hotelben nem igazán a szobákra, hanem a velnesz infrastruktúrára és a pihenésre, feltöltődésre van helyezve a hangsúly. Csodás Spa menedéknek számít ez a hotel, ahol egy velnesz hétvége remek körülmények között tölthető el. Vidámságot és felüdülést, továbbá életérzést kínál a hotel a vendégeknek és teljes testi-lelki felfrissülést, mely egy hétvége alatt elérhető a kellemes rezortban.

Érdemes néha kiszabadulni kicsit a hétköznapok mókuskerekéből és ellátogatni egy velnesz rezortba, hiszen felfrissülhetünk és feltöltődhetünk energiával, a MenDan pedig egyértelműen a tökéletes hely erre, ha Magyarország nyugati részén járunk éppen. Természetesen a rezort image-ének központi eleme a velnesz, azonban remek programok és szórakozás várja a vendégeket mindemellett. Ha fontosak a családdal és szerettekkel együtt töltött pillanatok, akkor a MenDan velnesz hétvége kihagyhatatlan élmény!

Legyen szó aktív vagy passzív, sportos vagy relaxálós, egyedüli vagy családos kikapcsolódásról, a rezort mindent biztosít a vendégeknek. Érdemes kipróbálni a Zalakarosi üdülőt, ugyanis remek Spa medencék, szaunák, masszázsok, ételek és egyéb programok várják azokat, akik ide merészkednek egy velnesz hétvégére. Igaz, hogy az ország szélén található, azonban a MenDan rezort egy olyan hely, ahova megéri leutazni, ugyanis maradandó élményekkel fogunk távozni. Tölts el te is egy remek velnesz hétvégét az ország egy legszebb és legkomfortosabb helyén!