Új fejlesztés eredménye a burkolatszintező

Az elmúlt években az építkezések száma jelentősen megnőtt. Gyakran csak komolyabb felújításokra kerül sor, míg máskor teljesen az alapoktól történik meg egy új ingatlan kialakítása. Bárhogyan is legyen, minden esetben elengedhetetlen a megfelelő anyagok használata és a precíz kivitelezés. Ez utóbbihoz hasznos kiegészítő a burkolatszintező. Ez a szerkezet, pontosabban szólva rendszer több darabból épül fel.

Először is adott a talp, ami voltaképpen helyettesíti a hagyományos értelemben vett fuga kereszteket, ennek függvényében többféle típus választható. Ehhez megfelelő módon illeszkedik a burkolatszintező ék. A feladata, hogy pontosan beleilleszkedve a talp felső részébe, a lapokat vízszintesbe hozza egymással. A műveletet pedig a burkolatszintező fogó bevetésével tudjuk kivitelezni.

Ezek az eszközök közösen együttműködve egy olyan kiváló összhangban működő egységet alkotnak, amelyekkel egyszerűen öröm dolgozni. A végeredmény pedig egy teljesen egyenletes, sík felület, amin a kiemelkedett csempelapok miatt biztosan nem fogunk megbotlani.