Topáz fülbevaló, a fiatalság drágaköve

Topáz fülbevaló

A drágakövek kibányászása igen küzdelmes, mert meg kell birkózni a földelemekkel és sohasem lehet biztosra tudni, hogy megtalálták-e mindet. Ezekből csodálatos ékszerek készülnek, mint például a topáz fülbevaló káprázatos elemekkel.

Kiválóan passzol bármilyen nemesfémmel a topáz kristály, legyen az sárga, vagy fehér arany, platina, illetve az ezüst is nagyszerűen mutat vele. Mivel ennek a drágakőnek többféle színe is ismeretes, ezért nagyszerűen össze lehet válogatni a különböző nemesfémekkel.

A topáz fülbevaló finom kidolgozása tisztelet a drágakő előtt, hiszen annyi évszázadon keresztül rejtőzött a föld alatt és formálódott azzá, amivé. A leggyakoribb színek a sárga és a kék, amelyek ma igen divatosak. A fiatalságot szimbolizálja ez a drágakő és az ebből készült ékszerek mind megérdemelten harmonizálnak vele. Aki topáz fülbevalót visel, általában a friss fiatalos lendületet, valamint a drágakő iránti tiszteletét fejezi ki. Válassza ki Ön is kedvenc színében és tündököljön vele, amikor csak kedve van!