Alpina kerékpár – a belépőszint királya

Manapság már rengeteg bicikli közül választhatjuk ki a tetszőleges modellt. Melyikkel járunk a legjobban? Vessünk egy pillantást arra, hogy mit kínál az MTB Alpina kerékpár, ami ideális felszereltséggel rendelkezik ahhoz, ha szeretnénk feladni a járt utat a járatlanért, de mégsem szeretnénk horribilis összegeket költeni egy terepgépre.

Az Alpina kerékpár fő erősségét a remekbeszabott Shimano alkatrészek jelentik, továbbá egy rugós első villával is el van látva, amivel könnyebben vehetjük a talaj egyenetlenségéből fakadó akadályokat.

A váz kialakításából fakadóan, enyhén előre döntött testhelyzetben mászhatjuk meg az előttünk álló emelkedőket, majd igazi élményekkel gazdagodva leszáguldhatunk a másik oldalon. Bevethetjük magunkat az erdőbe, de felkapaszkodhatunk a legmagasabb hegyre is, ha úgy tetszik.

Ebben kizárólag a fizikumunk akadályozhat meg, mivel a 21 sebesség fokozattal rendelkező Alpina kerékpárt mondhatni mászásra tervezték. De az átgondolt áttéttel rendszernek köszönhetően, a szélsebes haladás sem akadály, ha elszántan odalépünk a bringának.