Tapsi, a rózsaszínű nyuszi báb

Nyuszi báb

Felhőtlen, csengő gyermeki kacagás – ha ezt halljuk a házunkban, boldogsággal telik meg a lelkünk. Az egészséges boldog gyermek Isten csodálatos ajándéka.

Számára a játék a legfontosabb, amit például egy nyuszi báb használatával igazán szórakoztatóvá lehet tenni. Ha magas minőségű bábokat akar beszerezni szeretett gyermekének, akkor tanácsos belépnie a cleverpuppets.hu webáruházba, ahol biztosan megtalálja majd a megfelelőt. Például a füleivel együtt 60 cm magas Tapsi nyuszi báb tökéletes választás lehet a kislányának. Rózsaszínű bunda, hegyes fogak, nagy fülek és mindehhez szépséges kék szemek. Létezik ettől csodálatosabb nyuszi a világon?

A hátsó kézbemeneten keresztül mozgatható a nyuszi szája, így a kicsi kitalálhat és elő is adhat aranyos történeteket, amelyekkel a szüleit, nagyszüleit kellemesen elszórakoztathatja. Érdemes most megvennie a rózsaszínű nyuszi bábot, hiszen kedvezményes áron, több százalékkal olcsóbban juthat hozzá. Ráadásul a kiszállításra sem kell sokat várni, tehát rendelés után nem sokkal kezdődhet a játék!