Tablet tok extra funkciókkal

A mindennapi használatból adódó sérüléseket mindenki szeretné elkerülni és erre szerencsére van lehetőség. A tablet tok stílusos, hasznos és biztonságot nyújt az okoseszköznek. Sokféle típus létezik, így igény szerint válogathat. Ha megvásárol egy ilyen kiegészítőt, akkor hosszú éveken keresztül megőrizheti a készülék esztétikus külsejét.

Érdemes tisztában lenni azzal, hogy még egy prémiumkategóriás változat is sokkal olcsóbb, mintha egy véletlen balesetből adódóan megrepedne vagy betörne a kijelző és szervizbe vinné cserélni. Megéri a beruházás, mivel később komoly kiadásoktól kímélheti meg magát. A minőségi tablet tok nemcsak megvédi a gépet a károsodásoktól, de egyedi funkciókkal is rendelkezik.

Néhány változatba notesz- és névjegykártya tartót is lehet fűzni. A hajtogatható variáció záródását mágnesek biztosítják. További előnye, hogy asztali tartóként használható, így a filmnézés kényelmesebb lesz. Létezik olyan modell, ami Bluetooth billentyűzettel van felszerelve. A tablet tok anyaga szerint lehet bőr, műanyag, vagy szilikon.

Az iPhone 14 Pro telefontok nem okoz csalódást

A világhírű gyártó híres arról, hogy kizárólag minőségi készülékeket és kiegészítőket dob piacra. Az iPhone 14 Pro telefontok esetében sincs ez másképp. Minden típus strapabíró, esztétikus, sőt, néhány modell extra funkcióval is el van látva. A hátlapi változat a mobil hátulsó részét, illetve az oldalsó éleit védi. Többféle anyagból készülhet, így kedve szerint válogathat.

A Bumper keretes variáció különlegessége abban rejlik, hogy a telefon éle mentén meg van erősítve, így magas fokú védelmet garantál. A kihajtható iPhone 14 Pro telefontok egyszerre óvja a hátlapot és a kijelzőt. Azoknak, akik szeretnek úszni vagy búvárkodni, remek választás lehet a vízálló típus.

Lehetővé teszi, hogy a mobilt magával vigye a medencébe, ami azért előnyös, mert így víz alatti fényképeket is készíthet. A sportolókról sem feledkeztek meg a tervezők, szóval elkészítették a karra és a derékra tépőzárral rögzíthető védőkiegészítőt. Ez az iPhone 14 Pro telefontok egyáltalán nem fogja zavarni futás vagy kerékpározás közben.