Válassza ki jól a Ryanair kézipoggyászt!

Repülővel történő utazásnál figyelnünk kell az apró betűt. A Ryanair kézipoggyász mérete különböző súlyhatárokkal van ellátva, nemcsak a centiket kell elolvasni, hanem a súlyt is. Ez a felkapott légitársaság leginkább Európában szállít embereket, kedvező ára miatt pedig sokan őket választják.

A kiszabott súlyhatárt mindenképpen figyelembe kell venni, amikor kiválasztjuk, hogy mit vigyünk magunkkal. Ha a jegyünk megengedi, akkor a nagyméretű poggyászba tehetjük a nehezebb tárgyakat, viszont a táska, amit majd felviszünk a fedélzetre, ne haladja meg a 35 cm. Amikor hosszabb utazásra megyünk, érdemes a feladott bőrönd mellett dönteni, mivel ezekben 20 kilóig pakolhatunk.

A repülőjegy megvásárlása közben többször is meg fog minket kérdezni az oldal, hogy mekkora poggyászt kívánunk venni, de ha akarjuk, akkor utólag módosíthatjuk a foglalásunkat. Amennyiben kisbabával utazunk, felvihető egy bébi táska. A Ryanair kézipoggyász drágább, ha a reptéren büntetnek meg minket, így válasszuk ki a megfelelő méretet már otthon!