Szökelljünk nagyokat a Spartan trambulin segítségével!

Spartan trambulin

Már nem kell sokat várnunk, hogy megérkezzen a kellemes meleg és végre kezdetét vegye a felhőtlen időtöltés az udvaron. Ha szülőként szeretnénk elérni azt, hogy a gyermekeink ne a számítógép előtt üljenek, hanem a szabadban játszanak, akkor nem árthat egy Spartan trambulin beszerzése, ami biztosan felkelti majd a kicsik figyelmét.

Tévedés azt hinni, hogy csak a lurkók előjoga ugrálni, mert a felnőttek is bátran beszállhatnak a játékba. Természetesen ehhez arra van szükség, hogy egy masszívabb Spartan trambulin legyen a kertben. Ez a termék többféle méretben és számos védőfelszereléssel együtt kapható. Ne legyünk restek használni a különféle rugóvédőket, kívülre vagy belülre szerelhető hálókat, létrát, mert ezek csakis a testi épségünket hivatottak megvédeni.

Remek testmozgásnak és közösségi tevékenységnek számít az ugrálás. Bármennyire is tágas némelyik Spartan trambulin, azért legyünk kellően elővigyázatosak és a széleinél biztosítsunk legalább 1 méteres körzetben szabad sávot. Ne feledjük el a kopóalkatrészek időközönkénti cseréjét sem!