Théta Healing módszer, egyéni konzultáció és tanfolyam

Théta Healing módszer
Théta Healing módszer

Hisz abban, hogy a betegségek, magánéleti és munkahelyi problémák belülről fakadnak? Szeretne olyan módon megszabadulni ezektől, hogy saját magában teszi helyre a dolgokat, az okok megkeresése és megszüntetése által? Akkor a Théta Healing módszer tökéletes választás lehet Önnek.

Vegyen részt az egyéni konzultáción, ami személyesen, telefonon vagy Skype-n is kivitelezhető! Egy ilyen beszélgetés során feltétel nélküli figyelemben, előítéletektől és megítélésektől mentes, barátságos légkörben, szükség szerint nevetésben vagy papírzsebkendőben részesülhet.

Olyan kérdések hangozhatnak el, amelyek elsőre meglepőek, de gyorsan rámutatnak a problémákra, amelyeket a Théta Healing módszer által kigyomlálhatunk és pozitív érzésekkel válthatunk fel. A konzultáció díja 15.000 Forint, időtartama pedig 90 perc. Ha pedig egy-két alkalom után úgy érzi, hogy szeretné elsajátítani a Théta Healing módszer használatát saját magán vagy másokon, akkor háromnapos tanfolyamon is részt vehet, ahol részleteiben ismerheti meg a technikát.