Szállás akciók hazánkban? Na de merre?

Hazánkban rengeteg lehetőség van a kikapcsolódásra télen és nyáron egyaránt. Megannyi csodás szállás vár minket az olyan térségekben, ahol a turizmusnak nagy jelentősége van. Ahogy közeledik a nyár, sok hazai lakos a Balatonra irányítja tekintetét, ahol természetesen rengeteg kényelmes és praktikus hotel, apartman, bérelhető ház vár minket egy jó kis kikapcsolódásra. Mára téli időszak végén számos szállás akció igénybevételére van lehetőség.

Érdemes ezeket kihasználni, hiszen egy előre megtervezett és leszervezett nyaralás olcsóbban kijön, mintha az utolsó napokban próbálnánk meg vészhelyzetben foglalni egyet. Az akciók lehetősége a szezon előtt mindig a legnagyobb. A Balaton környékén megannyi szállás akció közül választhatunk olyan városokban, mint Siófok, Balatonlelle, Almádi, stb. Az északi és déli part egyaránt szabad préda ilyen szempontból. Ha jó borokat szeretnénk, akkor ott van Badacsony! Ha a jó bulikat akarjuk kiélvezni, akkor Balatonalmádi és Siófok is remek szállás akciókkal vár minket.

Télen és nyáron is kedvelt úti célnak számít Balatonfüred, ahol remek szállások érhetők el az utazók számára. A 4 csillagos Anna Grand Hotel Wine & Vital például Füred reformkori városában kapott helyet, és a hotelből kilépve egyből el is indulhatunk egy kis városnézésre. Az 1.7 hektáron fekvő több mint 200 éves felújított épület komplexum sok lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a pihenésre egyaránt.

Az úgynevezett Gyógy téren található az 1800-ban épült Kossuth-forrás, mely egy kifejezetten csendes, nyugodt környezetet biztosít azon vendégek számára, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak. Ha inkább a wellness-re vagyunk kíváncsiak a szállás akciók során, akkor ott a jól bevált Akadémia Hotel is Balatonfüreden, mely 9 kétágyas és 1 lakosztállyal kecsegtet. A szobák légkondicionáltak, a hotelben pedig bár, wellness részleg, fürdők, szaunák és minden egyéb biztosított, ami a pihenéshez kellhet. Rengeteg akciós szállás várja az utazókat a Balaton térségében, ha időben elkezdik a szervezkedést. Érdemes hát átgondolni korán már a nyári terveket!