Csodálatos Rab sziget apartmanok online!

A Rab sziget sokaknak ismerős lehet, akik jártak már Horvátországban. Az ország egyik legnépszerűbb turisztikai úticéljai közé tartozik a térség, mely csodás strandokkal, látnivalókkal és éttermekkel vár minket a nyári szezonban. Horvátországban azt szeretjük, hogy rengeteg apartmant lehet bérelni elérhető árakon, éppen ezért szeretnek is a magyarok ide utazni. A Rab sziget apartman is ideális áron lefoglalható, ha időben adjuk le foglalásunkat, az árak pedig megfizethetők akár több éjszakára is.

Számos apartman közül lehet választani a szigeten, érdemes azonban minél előbb eldönteni, hogy hova akarunk menni, hiszen a szabad helyek gyorsan betelnek. A Lupic Apartmani Rab például az egyik legszebb és legnépszerűbb apartman jelenleg a Rab szigeten, így mindenképp érdemes elgondolkodni rajta, ha egy stílusos szállást szeretnénk horvátországi nyaralásunk során. A Lupic Apartmani Rab négy kényelmes szobában és két apartmanban fogadja a vendégeket, így egész családdal, de akár baráti körrel is lehet utazni.

Érdekesség, hogy kiskedvencbarát helyről van szó, így kutyát és macskát is lehet hozni apró felér ellenében. A Rab sziget apartman kialakítása ideális, és akár a szabad ég alatt is élvezhetjük a kellemes estéket, mivel a szobák és az apartmanok saját erkéllyel és teraszokkal is rendelkeznek. Nyáron a klimatizált szobák hűs levegőt biztosítanak a meleg napok után, a pihenés mellé pedig az internetezés is adott. A legtöbb Rab sziget apartmanban ezek a feltételek biztosítottak, ráadásul szinte minden szálláshely közel van a tengerparthoz remek kilátás társaságában.

A Rab sziget egyébként rengeteg látnivalóval is rendelkezik, melyek nagy része a kompos utazás során messziről ki is szúrható. Mára több mint 120 éves hagyományt őriz a helyi turizmus, így Rab sziget valójában nyaralási nagyhatalomnak számít a horvát tengerparton. A kompról leszállva például egyből a főútra kerülünk, innen pedig egyenesen haladva egyből elérhetjük Rab, majd Lopar városát. Rab a legszebb városa az egész szigetnek és sok apartman található itt. Érdemes részletesen utánanézni!