Power bank Android és iOS készülékekhez

Külső akkumulátorokat szinte minden olyan felhasználónál láthatunk, aki Android vagy iOS rendszeren futó okostelefonnal vagy bármilyen más smart eszközzel rendelkezik. Egyesek nem értik, miért szükséges egyáltalán a power bank és érdemes-e azt megvenni. Ha a modern technikában nem túl jártas ember meglátja az okostelefonhoz csatlakoztatott másik készüléket, garantáltan megkérdezi, hogy mit takar.

A kérdésére a power bank választ kapja. De a legtöbb esetben ez semmit nem magyaráz meg a kérdezőnek. Mára mindenki megszokta, hogy ezt az eszközt az angol elnevezésén hívja, mert a hordozható akkumulátor elég hosszú kifejezés.

Ez a kütyü a legtöbb esetben nagyon egyszerűen néz ki. Műanyagból készül és olyan textúrával látják el, hogy a felhasználó kellemes mintázatot érezzen, miközben a szerkentyű a kezében van, valamint megakadályozza, hogy a készülék kicsússzon a kezéből. A power bank különböző színekben készülhet, illetve az USB kimenetek mellett, elemlámpa és töltésmérő is helyet kaphat a felületén.