Nálunk megfizethető a vodka ár

Elméletileg ennek az italnak íztelennek és szagtalannak kell lennie. Emiatt olyan jól keverhető számos összetevővel, hogy a legkedveltebb klasszikus koktélok közé tartozzon. A vodka ár meglehetősen eltérő tendenciát mutat.

Az ízesített fajták kissé drágábbak. A gyártóknak azonban szükségük volt arra, hogy a szeszesitalt az átlagos személyeknek is fogyaszthatóbbá tegyék, ezért vezették be az ízesített változatokat.

Ezek között bármilyen elképzelhető aromájú fajtát találhatunk, az ananásztól kezdve, az uborkán át a citrusfélékig. Figyelemre méltó márkák az ízesített vodka gyártói között a Smirnoff, a Cîroc és a Grey Goose, hogy csak néhányat említsünk.

A gyümölcsös szeszesitalok önmagukban is finomak, de sok koktél receptnek is különleges csavart adhatnak. Az ízesítetlen ital pedig szinte bármivel keverhető és ideális Martini, Bloody Mary és Cosmopolitan készítéséhez. Kísérletezzen Ön is az ízekkel, a bazsalikomtól vagy paprikától kezdve, az olyan fűszerekig, mint a gyömbér, mi pedig a kitűnő vodka árat szolgáltatjuk hozzá!