Az Abus Viantor Road erős felépítésű

A termék nagyon közkedvelt a kerékpárosok körében, ami természetesen nem véletlen. Az Abus Viantor Road rendkívül könnyű, emellett erős, így maximális védelmet garantál a felhasználónak. Remek választás a hosszú hajú embereknek a kialakítása miatt.

A 18 szellőnyílás biztosítja a megfelelő légáramlást. A Zoom Ace rendszernek köszönhetően, a sisakot a fej méretéhez lehet igazítani. Terepen és közúton egyaránt előszeretettel alkalmazzák, mivel nagyon strapabíró. A sisak kivitelezésekor a szakemberek a profi sportnál bevált technológiákat alkalmazzák.

Az Abus Viantor Road remek választás minden szempontból. Amellett, hogy biztonságos nagyon mutatós és jó ár-érték arányban lehet hozzájutni. A kezdő és a profi bicajosok szívesen használják. A márka termékei a legtöbb szaküzletben megtalálhatóak.

Ha szeretné megvásárolni a tetsző darabot, akkor nem lesz túl nehéz a dolga. Az Abus Viantor Road tökéletes ajándék lehet abban az esetben, ha a szerettei kedvelik a bringás sportokat. Férfi és női kivitelben is megrendelhető.