Magas fehérjetartalmú étkezést helyettesítő finomságok

Ma már rengeteg olyan termék található az interneten és a boltok polcain, amelyekkel az emberek kiválthatnak egy teljes reggelit, ebédet vagy vacsorát. Ezen termékek célja a szervezet minőségi tápanyagokkal való ellátása, mindenféle fölösleges anyag nélkül.

A Patikatárs weboldalán lévő étkezést helyettesítő levesek egészen ígéretesek és ez onnan is látszik, hogy a fehérjetartalmuk magas. Ez utóbbi lényeges tulajdonság százalékban kifejezve 35-45 közé tehető. A levesporok neve Premium Diet Soup. Ha szeretnéd beírni a patikatars.hu online bolt keresőjébe, akkor ezt kell begépelned. Az étkezést helyettesítő porok kétféle ízben kaphatóak: zöldborsós krumplileves és ázsiai-currys leves.

Mivel ezekben a tasakokban minden szükséges anyag megtalálható, így plusz ízesítésre nincs szükség. A szakemberek nem tanácsolják, hogy bárki csupán ezt használja kizárólagos tápanyagforrásként. Az étkezést helyettesítő elkészítése pár percbe telik, mivel csupán el kell keverni a csomag tartalmát 300 ml forró vízben.