Makraméfonal a népszerű kézimunkához

Otthonát saját kezűleg készített kézimunkákkal, falidíszekkel, szőnyegekkel és egyéb mutatós és hasznos kiegészítőkkel varázsolhatja igazán meghitt birodalommá. A makraméfonal azoknak lesz ideális segítség, akik nem rendelkeznek túl sok tapasztalattal az ilyen jellegű lakásszépítés terén. Ezzel az újrahasznosítás során nyert, puha, környezetkímélő anyaggal rendkívül könnyű dolgozni, így akkor is elboldogul majd vele, ha éppen élete első terítőjét horgolja.

A makraméfonal kötélszerű, rugalmas szerkezete összecsavart szálakból áll, így rojtozásnál könnyen kifésülhető. A termék többféle árnyalatban kapható: a gyöngyszíntől és hamuszürkétől kezdve, a mangón és mustársárgán át a lagúnakékig vagy erdőzöldig, bőven van miből válogatni.

Fontos szempont, hogy nem tartalmaz vegyi anyagot, a fonal festéséhez ugyanis a gyártó minden esetben növényi alapú színezéket használ. A muveszellato.com internetes oldalon számos színárnyalatban talál makraméfonalat, ugyanakkor a kész termék tisztításáról, illetve arról is tájékozódhat, hogy mire kell fokozottan odafigyelni, az anyag minőségének megőrzése érdekében.