Kismama harisnya tökéletes illeszkedéssel

Nem is olyan régen a terhesség azt jelentette, hogy egy időre el kell búcsúzni a jól illeszkedő ruháktól. A viselet hagyományosan bő, zsákszerű ruházatokat foglalt magába. A modern kismama harisnya azonban megváltoztatta ezt a felfogást. A különböző kismama harisnya típusok miatt most olyan ruháink lehetnek ezen csodás időszakban, amik nemcsak kényelmesek, de jól is néznek ki.

A leggings nagyon népszerű a hihetetlen kényelem miatt. A növekvő baba miatt a szokásos harisnyákat nem lehet már hordani. Lehetséges, hogy az első trimeszterben még viselheted a szokásos ruházatot, ha viszont a túl szűknek érzed ezeket, itt lehet az ideje a méret növelésének.

A második trimesztertől, amikor a kicsi kezd egyre nagyobb lenni, egy normál leggings még nagyobb méretben sem lesz elég komfortos. Azonban kismama harisnya szuperkényelmes termék, amit kifejezetten terhes nőknek terveztek. Úgy készült, hogy illeszkedjen a pocakhoz anélkül, hogy feszességet éreznénk a derék körül. Ugyanakkor tökéletes illeszkedést biztosít a lábak körül, akárcsak a szokásos nadrágok.