Kilátás a sétarepülő ablakából

A repülés napjainkban már nem csupán a madarak kiváltsága. Csatlakozzon Ön is és fedezze fel azt az élményt, amit közvetlenül egy sétarepülő fedélzetén élhet át! Semmihez sem fogható az, amikor a magaslatokból letekintünk az izgalmas tájak egymásba fonódására. A Sétarepülés Budapest csapata örömmel osztja meg mindezt velünk, az általuk összeállított csomagok az ország különleges pontjait érintik, amelyek a földről nézve is népszerű turisztikai helyszínnek számítanak. Ki ne ismerné a Balaton varázslatos térségét vagy az elképesztő hangulattal rendelkező Dunakanyart?

Egy sétarepülő ablakából úgy tárul elénk mindkét helyszín, ahogy azelőtt még soha. A Hungaroringet felülről megtekinteni exkluzív pillanatokat okoz, hiszen ebből a perspektívából kizárólag a Forma 1 versenyzők és a VIP vendégek csodálhatják meg a pályát, amikor a versenyre szállítják őket. A szolgáltatás során üzemeltetett sétarepülők mindegyike maximálisan megfelel a biztonsági előírásoknak. A pilóták egytől-egyig jelentős tapasztalattal rendelkeznek, így a legjobb kezekben leszünk mindvégig.

A tököli repülőtér és a repülés kulisszatitkai

A Sétarepülés Budapest csapata egészen speciális programokkal várja az érdeklődőket. A tököli repülőtér szolgáltat otthont annak a lehetőségnek, hogy a hazai repülős rendezvények ikonikus alakjával, Nagy Jenő ,, Zsenyával” töltsünk el 2,5 órát. Az élmény részeként quaddal fedezhetjük fel a tököli repülőtér teljes egészét és bepillantást kaphatunk a szakma működésébe. A helyszínen alkoholmentes vendégváró italok fogadnak minket és a 360 fokos hajózó hintát is kipróbálhatjuk, amit a pilóták és az űrhajósok kiképzése során szoktak bevetni.

Természetesen a program csúcspontja az, amikor a tököli repülőtérről felszállhatunk egy Flight Design CTLS típusú luxus kisgéppel, Zsenya pedig gondoskodik arról, hogy az élmény garantáltan megkoronázza majd a napunkat. Erről a gépről kijelenthető, hogy a kisgépek Rolls Royce-a, amiben úgy érezhetjük magunkat, mintha egy luxusautóban ülnénk.