Javítja az életminőséget a felnőtt pelenka

A vizelet- vagy székletinkontinencia betegségben szenvedők speciális eszközöket használnak annak érdekében, hogy ne érezzék kellemetlenül magukat a mindennapokban. A felnőtt pelenka mindazoknak hasznos, akiknek nehézséget okoz az inkontinencia miatt a szabad mozgás.

A hucare.hu webshop termékpalettáján többféle egészségügyi termék található, ezért érdemes felkeresni. A felnőtt pelenka hozzájárul ahhoz, hogy az érintettek ne érezzék kellemetlenül magukat a betegségük miatt.

A különböző típusok eltérő szintű védelmet nyújtanak, így mindenki megtalálja közöttük a számára optimális fajtát. Az enyhébb inkontinencia esetében nincs szükség pelenkára, elegendő az inkontinencia betét használata.

Viszont a középsúlyos vagy súlyos inkontinenciában szenvedőknek ajánlott a pelenka. Kényelmes és higiénikus megoldást kínál, láthatatlanul javítja a betegek életminőségét. Antibakteriális nedvszívó réteggel van ellátva minden felnőtt pelenka, így kevesebb esélyt hagyva a fertőzések, felfekvések kialakulásának.