Gyorsan felszívódik a La Roche Posay Lipikar testápoló

Néha csak azt vesszük észre, hogy már viszket a bőrünk, annyira száraz, ez ellen pedig hamar tennünk kell valamit. Gyors segítséget nyújt a La Roche Posay Lipikar testápoló, ami intenzíven táplálja a felhámot és támogatja annak természetes védőrétegét.

Problémás, érzékeny bőrre is ideális választás ez a termék, mert a nagyszerű hatóanyagaival gondosan bánik még az allergiás felhámmal is. A La Roche Posay Lipikar testápoló összetételében található niacinamid, shea vaj, amivel segít fenntartani a mikrobiom egyensúlyát, valamint megerősíteni a bőr védekező rendszereit.

Kiválóan tolerálható, illatanyagoktól mentes, minőségi készítményről beszélünk, aminek kizárólag jó hatása van a bőrünkre. Lényeges információ, hogy a La Roche Posay Lipikar testápoló mindennapi használata könnyű és gyors, hiszen rendkívül hamar beszívódik.

Nem ragad, nem zsíros, nem kell attól félni, hogy foltot hagy a ruhánkon. Ha igazán minőségi és hatékony terméket keres, akkor célszerű megtekintenie az agnespatika.hu webáruház termékpalettáját.