Dulux festék mosás- és dörzsálló kivitelben

Gyermekei éppen abban a korban vannak, amikor egyik oldal- és közfal sincs biztonságban a házban? Keressen olyan megoldást, amivel megelőzheti az apróbb csínytevéseket és a fejvesztett játékokból eredő falkárosodásokat! Éppen az ilyen jellegű problémákra is bámulatos megoldást kínálhat a Dulux festék egyik típusa, az EasyCare, ugyanis mosás- és dörzsálló kivitelről van szó.

Tehát, akármivel is piszkolják, maszatolják vagy firkálják össze a szobák falait, mindent helyre lehet hozni anélkül, hogy rögtön újra kellene festeni. A Dulux festék rendkívüli mértékben kopásálló, így akár több száz alkalommal is lemosható, ledörzsölhető az ilyen bevonatú felület.

Válasszon egy tetszetős színt és a szükséges kiszerelést a festekarena.hu webáruházban, majd lásson munkához, hogy ezzel az időtálló megoldással később tíz-, sőt, százezreket spórolhasson! A Dulux festék által kezelt fal könnyedén tisztává varázsolható, így semmilyen csibész szülőjének nem kell komolyabban idegeskednie a fékevesztett játékokból eredő falkárosodások miatt.