Dulux Csempefesték a gyors és tiszta megoldás felújításhoz

A fürdőszoba felújítása rengeteg porral, kosszal és zajjal járó procedúra, ami nem mellesleg egy igen költséges vállalkozás is. A csempefestés egy olyan házilag is kivitelezhető megoldás, amellyel ezeket a nemkívánatos körülményeket kiküszöbölhetjük, viszont a végeredmény egy teljesen megújult fürdő lehet nem kevés pénzt és időt megspórolva.

A csempefestés kivitelezése azonban nem mindegy, hogy milyen termékekkel történik, a festékgyártók által kifejlesztett professzionális csempefesték használatával garantáltan lenyűgöző eredményt érhetünk el. A felújítás megkezdése előtt fontos a felület maximális előkészítése, vagyis por és zsírtalanítása.

A Dulux Simply Refresh Csempefesték közvetlenül felvihető a csempére, nem szükséges alapozó réteg alkalmazása. A két komponensű festéket csak össze kell keverni és a csempe máris festhető. Ajánlott két rétegben felvinni a felületre, a rétegek közötti száradási idő 4 óra. A Dulux Csempefesték használatával gyorsan, szakember segítsége nélkül újjá varázsolhatjuk a fürdőszobánkat.