Újszülött szett pamut anyagból

A szülők nagyon jól tudják, mennyire fontos, hogy a babájuk jól érezze magát már élete első percétől kezdve, amit részben a kiváló minőségű ruházat biztosít. Érdemes az újszülött szett megvétele mellett dönteni, mivel ez minden olyan apró ruhaneműt tartalmaz, amire a babának szüksége van a kényelemhez.

A kis öltözékek kiváló minőségben, gyönyörű színekben és aranyos mintákkal kaphatóak a milinko.hu webáruházban. A kínálatban szerepel 2, 3, 4 és 5 részes újszülött szett, így biztosan minden édesanya megtalálja a szerinte ideálist. Nagyon jó minőségű például az Apróság 5 részes babaruha készlet, ami elölgombolós ingecskét, lábfejes babanadrágot, kesztyűt, partedlit és kis sapkát tartalmaz.

A mérete 0-3 hónapos korig ideális, az anyagösszetétele pedig 100% pamut. A weboldalon méretfiltert is igénybe lehet venni, aminek segítségével megjelölhetjük a szükséges méretet. Az újszülött szett nagyon praktikus viselet a babáknak, amiben jól érzik magukat, boldogok, vidámak, a nap minden szakában.

Kislány ruha télre, nyárra

A gyerekek nagyon hamar nőnek, alig vesszük észre, és már divatos ruhákba akarnak öltözni, tudják, hogy éppen mi a divat az óvodában. A gyártók ennek megfelelően járnak el, és rengeteg szebbnél szebb kislány ruha lát napvilágot. Téli és nyári változatban egyaránt kaphatók lánykáknak különböző aranyos ruhácskák a webáruházban, érdemes megtekinteni a kínálatot.

Aranyos mintákkal, szép színekben és kedves kialakítású kislány ruha szerezhető be a termékpalettáról. Egyes modellekhez tartozik egy állítható nagyságú hajpánt is. Például a törtfehér színű Gabriella ruhácska fodrokkal van díszítve, hátul gombokra állítható két nagyságban.

De a kínálatban vannak karácsonyi modellek is, így a csöppség mindig az alkalomhoz illó öltözéket viselhet. Színvonalas darabok, amelyek könnyen moshatóak. A palettán szerepel olyan kislány ruha is, amelyet jelenleg 18%-al olcsóbban lehet megvásárolni. Széles választékot és korrekt árakat találunk ebben az online szaküzletben. Vásároljunk minőségi ruhákat kicsinyünknek!