DD Step bakancs és a hideg már nem akadály

Ahhoz, hogy gyermeke magabiztosan vészelje át a téli szezont, „télálló” lábbelire van szüksége. A talp döntő fontosságú: csúszásmentesnek és elég vastagnak kell lennie ahhoz, hogy jól szigeteljen a fagyott talaj hidegével szemben.

A DD Step bakancs mélyen barázdált talpa biztosítja a tapadást a csúszós vagy nedves felületeken. A gyermekeknek szánt téli lábbelikre általában a magas, vádliig érő kivitel jellemző. Ennek a kialakításnak köszönhetően, a felsőrész stabilizálja a bokát, így minimálisra csökkenti a boka kicsavarodásának kockázatát a csúszós talajon és megakadályozza, hogy a hó a cipőbe hulljon, amikor a kicsi játszik vagy hófúvásban menetel.

Ha olyan sokoldalú modellt keres, ami mindenre kiterjedő védelmet nyújt a kedvezőtlen körülmények között, a vízálló membránnal ellátott DD Step bakancstól aligha találhat jobbat! Ezt a lábbelit nem fogják megfélemlíteni sem a hosszú túrák a hóban, sem a tavasz előtti szitáló eső. A csúszásmentes talpbetét és a legjobb anyagokból készült kivitelezés garantálja a tartósságot.