Az Apple iPhone SE nem okoz csalódást

A fantasztikus készüléket nagyon sokan vásárolják meg manapság. Az Apple iPhone SE a márka egyik legerősebb chipjét kapta. Nagyszerű a kialakítása és a formavilága. Strapabíró üvegből és alumíniumból készül. A kijelzője élénk 4,7 hüvelykes Retina HD. A gyors chipnek köszönhetően, a legújabb játékoktól kezdve, a munkára és a szórakozásra elérhető, minden funkció tökéletesen fut rajta.

Kapott egy portré módot, ami nagyon előnyös dolog, ha valaki sokat fényképez. Az Apple iPhone SE ezen módjának a használatával a hátteret művészien el lehet homályosítani, vagyis a kép alanyára fókuszálhat teljes mértékben.

Selfie esetén ugyanez a lehetőség fennáll. A gyártó minden telefonját úgy tervezi meg, hogy az adatait ellenőrizni tudja a felhasználó. A pozitívumai közé tartozik, hogy nem kell félni a beázástól. 1 méteres mélységig, 30 percen át vízálló. A kijelző fehéregyensúlyát dinamikusan állítja be. Ez a kiváló funkció nagymértékben védi a szemeket. Az Apple iPhone SE minden tekintetben jó választásnak bizonyul.