A Xiaomi telefonok teljesítményben kimagaslóak

A termékcsalád vonzereje kétségtelenül a kiváló ár-érték arányban rejlik. A Xiaomi telefonok sokkal többet tudnak, mint amit az árak tükröznek. A készülékek már évek óta nagy népszerűségnek örvendnek, ami egyáltalán nem véletlen. Magyarországon a hivatalos képviselete 2019 végén alakult ki.

A márka csúcsmodelljei 4 hátlapi kamerával vannak ellátva, amelyekkel gyönyörű, részletes képeket készíthet. Az esztétikus mobilok felszereltségben sem maradnak alul a konkurencia termékeivel szemben. A kínálatban található változatok OLED kijelzővel vannak felszerelve. A Xiaomi telefonok két kategóriája a Redmi és a Mi. A két széria között teljesítményben és kinézetben is felfedezhetőek apróbb különbségek.

Tudni kell azt, hogy a Mi kategóriás verziók kapták az erősebb processzorokat és a nagyobb memóriát. Kamera terén is jobb minőséget nyújtanak a Mi széria darabjai, azonban a méretet illetően korlátozottabbak, mint a Redmi típusok. A Xiaomi telefonok számos mobilüzletben megtalálhatóak, ezért a beszerzésük egyszerű.