Aranyér kezelés házilag, természetes módon

Aranyér kezelés házilag
Aranyér kezelés házilag

Az aranyér lassan-lassan már népbetegségnek is nevezhető, hiszen nagyon sokan küzdenek hasonló panaszokkal. Amennyiben a probléma még nem túl előrehaladott, az aranyér kezelés házilag is elősegíthető. Itt meg kell említeni azokat a természetes készítményeket, amelyeknek az összetevői együttesen járulnak hozzá az eredményes kezeléshez. Az aranyért kiváltó okok között meg lehet említeni az örökletes tényezőket, a terhességet, szülést vagy akár a székrekedést is. Sőt, a nehéz súlyok emelése is közrejátszik a kialakulásában. Az elhízás szintén a kiváltó tényezők között említhető meg, akárcsak a tartós állás vagy ülés és természetesen, a mozgáshiány.

A helytelen táplálkozás sem zárható ki, ugyanis a rostszegény étrend vagy a túl zsíros ételek, valamint az alkoholfogyasztás is befolyásolja a panaszok megjelenését. Az aranyér kezelés házilag akkor történhet meg, ha előbb szakértő veszi kezelésbe, és megállapításra kerül, hogy milyen fázisban van a betegség. Amennyiben nincs szükség műtétre, a gyógyteákkal és balzsamokkal, valamint a gyógyfürdőkkel nagyon sokat segíthet a helyzetén. Az aranyér kezelés házilag fő részét képezheti például az Aurumflex teakeverék, amit étkezések között kell elfogyasztani, három héten keresztül.

Majd egy hét szünet után ismét elkezdheti a kúrát. A következő lehetőség az aranyér kezelés házilag során az, hogy gyógynövényes gőzfürdőt és fürdősót vásárol, ami enyhíti a fájdalmat. Az oldalról megrendelhető termék 5 fürdőre elég. Fel kell forralni egy lábas vizet, majd hozzáadni 250 g fürdősót. Nagyon fontos, hogy folyamatosan kavargassa, míg ez feloldóik a vízben. Minimum 15 percig kell ülni benne, hogy érezhesse a hatását. Ha ez kész van, a következő lépés abban, hogy az aranyér kezelés házilag maximális hatást nyújtson, az, hogy a fazékban lévő vizet a kádba önti, majd egy teljes fürdőt vesz, szintén negyed óráig.

Ezt követően ajánlatos egy zuhanyzás. Végül, de nem utolsósorban, szeretnénk a figyelmébe ajánlani egy újabb készítményt, az Aurumflex balzsamot, ami remek kiegészítője a fenti kezeléseknek. Mivel az aranyeres panaszok roppant kellemetlenek, ezért érdemes mihamarabb elkezdeni a kúrát. Az aranyér kezelés házilag segít abban, hogy nyugodtan és a lehető legkevesebb fájdalommal vészelje át a mindennapokat. Annak függvényében, hogy mennyire előrehaladott fázisban van, az eredmények eltérőek lehetnek. Annyi viszont biztos, hogy a gyógynövényes készítmények már ősidők óta nagy hírnévnek örvendenek, hiszen a hatásuk bizonyított, és a mai napig sokan keresik ezeket.