AirPods – fókuszban a felhasználó kényelme

Az Apple népszerű vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatója először 2016 szeptemberében jelent meg. A benne lévő chip neve W1, ami a vállalat saját gyártmánya. Az AirPods nagyon könnyű, mivel egyenként 4 grammot nyom, így amikor felvesszük, egyáltalán nem fogjuk érezni.

A termék bevezetése óta egyébként sok más vállalat is elkezdte kiadni a saját vezeték nélküli fülhallgatóit, de ezek nem olyan népszerűek, mint az elődjük. Az Apple olyan kiegészítőket is szépen kombinált, mint az Apple Watch és az AirPods. Például nem kell magunkkal vinni az okostelefonunkat, ha sportolunk, mivel ezek a készülékek gond nélkül helyettesítik azt. Az AirPods használata igazi öröm, mivel nagyon kényelmes. Amikor kivesszük a fülhallgatót a fülünkből, a zene azonnal leáll.

Mellesleg, amikor zenét hallgatunk, nem kell az okostelefonunk elterelje a figyelmünket, miközben valamilyen üzenetre várunk, mert minden esetben hallani fogunk egy hangot, ami tudatja velünk az üzenet megérkezését. Ha még nem volt AirPods a tulajdonában, kellemesen meg fog lepődni, hogy mennyire praktikus.

Tags: