A zárt bukósisak nagyfokú kényelmet biztosít

A teljes arcot fedő sisakok mindig a maximális biztonságot képviselték a motorosoknak, mert fix állvédővel rendelkeznek, ami még a széltől és a hidegtől is jobban védi az arcot rossz körülmények között.

Egyre gyakrabban hasonlítanak a leghíresebb világbajnokok által a versenyeken használt modellekre. A zárt bukósisak személyre is szabható, vagyis külső burkolatára bármit ráfesthet, sokan például a sisak külső részére a kedvenc bajnokukra emlékeztető rajzokat és szimbólumokat festenek. Ez szinte kizárólag a zárt bukósisakokkal valósítható meg. Ezeket a termékeket minden korosztálynak tervezték, így könnyedén vásárolhat egy modellt gyermeknek vagy felnőttnek, női és férfi változatban is, mindezt kivételes minőségben/árban.

Használja ki az általunk kínált zárt bukósisakok kedvezményeit online és vásárolja meg azt a darabot, ami leginkább megfelel az igényeinek! Készletünkön a Caberg, illetve az Arai termékei közül válogathat, de bármelyiket is választja, biztosan rabul ejti majd valamelyik modell.