A programozható termosztát optimalizálja a fűtést

A fűtés költséghatékonyabbá való tételére számos korszerű megoldás alkalmazható. Az egyik ilyen az evohomeshop.hu webáruházban kedvező ár/érték arányban beszerezhető, jeles gyártmányú, programozható termosztát. Rádiós és vezetékes kivitelben is elérhető ez a kisméretű, de igen hatékony berendezés, ami alkalmas a lakások, családi házak és irodák hőmérsékletének időprogram szerinti automatikus szabályozására.

A programozható termosztát beállítását elég egyszer elvégezni, mivel a készülék fel van szerelve egy beépített memóriarendszerrel, aminek köszönhetően az elemcserét követően is megmaradnak az elvégzett beállítások.

A szobatermosztát kezelőbarát felületén egyszerű a navigálás az opciók között. Megadható napszakokra bontott heti program annak függvényében, hogy az adott helyiségben mikor szükséges a fűtés és mikor nem. A wifis kialakítású programozható termosztát távolról is irányítható a megfelelő applikáció segítségével, de megadható egy zóna is, amelybe belépve automatikusan beindul a fűtés.