Előregyártott házak előnyös feltételek mellett

Ön is szeretné a házát egyetlen, megbízható vállalkozóval kiviteleztetni az alapoktól a tetőig? Elege van az ígéretekből, a komolytalan cégekből és az állandó várakozásból? Az előregyártott házak készítője ezektől mind megkíméli.

Bizonyára mindenki hallott már olyan beszámolókat, amelyek arról szólnak, hogy a ház megépítésével megbízott cég állandó csúszásokkal dolgozott, felárat számolt fel, nem úgy végezte el a munkát, ahogy az a megegyezésben volt, vagy még rosszabb, mert egyszerűen eltűnt.

A Mágus Készház Kft. előregyártott házak kivitelezője esetében ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen ők már évtizedek óta végeznek teljes házépítést, illetve egyéb építkezési munkálatokat az ország minden részén, kiváló referenciákkal.

A készházaik kiváló minőségének főbb összetevői a 20 éve együtt dolgozó kivitelezői csapat, a minőségi alapanyagok valamint a precíz tervezői és mérnöki munka, no meg a CNC vezérelt automata gyártósor. Az előregyártott házak nemcsak nagyon szépek és stabilak, de akár több generációnak is meleg és barátságos otthont nyújt.