A legjobb Dunakanyar szállások nyár előttre

Dunakanyar szállások
Dunakanyar szállások

A Dunakanyar egyértelműen országunk egyik legszebb helye, és rengetegen választják ezt a térséget egy kis kikapcsolódásra nem csak nyáron, hanem nyár előtt is. Nyakunkon a jó idő és a melegebb hónapok, így érdemes lehet már most kiválasztani egy előnyaralást, mellyel belevághatunk a nyár izgalmaiba és kellemes időtöltésébe. Ha a Dunakanyarban szeretnénk egy kicsit megpihenni, akkor rengeteg minőségi Dunakanyar szállás áll rendelkezésre a hazaiak számára.

A Budapesttől 40 kilométerre fellelhető Hotel Honti-ban például történelmi, kulturális, természetközeli és wellness élményekkel egyaránt gazdagodhatunk. A Visegrádon található szálláshely remek választás párok és családok számára is, és tökéletes kiindulópont a felfedezőtúrákhoz, de a kikapcsolódás központja is lehet, ha inkább a komplexumban lazulnánk pár napig. A családias szálloda közvetlenül a település központjában az Apátkúti-patak és a Duna-partján fekszik, mely romantikus és kellemes környezetet kölcsönöz minden látogatónak.

Akik szeretik a kilátást, azoknak mindenképp érdemes ide ellátogatni, ugyanis a szobák ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyarra, Salamon-toronyra, a Fellegvárra és a hegység számos egyéb részére. A Hotel Honti mellett szálláshelyként ideális lehet az új építésű, négycsillag-superior minősítésű Royal Club Hotel, mely Visegrád központjától csupán 400 méterre található és elsőrangú panorámával várja a vendégeket a Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra.

Szintén egy családias és kellemes Dunakanyar szállással van dolgunk, mely földrajzi helyzetét, természeti, történelmi és gyógyvíz adta lehetőségeit kihasználva egy igazi testi-lelki felfrissülést nyújt a vendégeknek az elvárható legmagasabb színvonalon minden korosztály számára. Ha maradandó emlékekre vágyunk még az igazi nyár érkezése előtt, akkor ezeket a Dunakanyar szállásokat mindenképp érdemes fontolóra venni. Remek ellátás, remek környezet és rengeteg kulturális tapasztalat vár minket, ha felfedezzük ezt a térséget részletesebben is.