A gyermekszépségverseny két oldala

Rivaldafény és hamis csillogás vagy remek ugródeszka a szakmaiság felé? Nos, a gyermekszépségverseny megosztó fenomén, ez nem vitás. Vannak, akik egyenesen groteszknek nevezik a gyermeki szépség és kisugárzás megmérettetését, azt állítva, miszerint maga az egész eltorzítja a gyermeki lélek fejlődését.

Persze az ellentábor képviselői ezt nem így látják és azt vallják, hogy az igazán tehetséges embereket nem lehet elég korán felkarolni és fejleszteni. Bizony, nem egy modell vagy televíziós személyiség tűnt fel legelőször hasonló kaliberű megmérettetésen és az abból nyert tapasztalatból profitálva élte meg az álmát felnőttként.

A Kasszandra Stúdió méltán elismert szakemberei azt javasolják a szülőknek, gondolják át alaposan a döntést, de óvakodjanak az előítéletekkel terhes elutasítástól is! A gyermekszépségverseny, ha helyén van kezelve a jelenség, remek lehetőség a család szeme fényének arra, hogy a felszínre hozza a veleszületett adottságait, azt az egyediséget, ami később akár a jövőjét is meghatározza.