Vintage esküvői ruhaszalon

Vintage ruhaszalon

Nosztalgiával gondol az 1920-as 1930-as évek divatjára? Szeretné átélni milyen lehet az akkori dívák csipkés öltözeteibe bújni? Akkor megmutatjuk

Önnek a vintage stílusú ruháinkat a MenyasszonyiRuha.co.hu-n. Tagadhatatlan, hogy a XX. század első évtizedeinek divatján keresztül megfogható a kor romantikája, amikor a férfiak és a nők is kínosan ügyeltek az eleganciájukra, legyen szó egy hivatalnokról vagy egy bárónőről. Erre a korra a lovagiasság és a fantasztikus felfedezések jellemzőek.

Ez az életérzés és miliő köszön vissza az általunk kínált esküvői ruhák esetén is. Ruháink antik hatásúak, de szabadon kombinálhatóak a modern divatvilág változatos kiegészítőivel.

Ezáltal, a csipkeruhák a nosztalgikus hatás mellett, természetesen nőiesek is lesznek. Ruháink egyedivé tehetőek a különféle ötletek által. A MenyasszonyiRuha.co.hu-n megtalálható számtalan kiegészítővel a ruha tökéletesen az esküvő színeihez igazítható. Szeretettel várjuk szalonunkban, aminek berendezése is ennek a stílusnak a hangulatát idézi!