Rendkívül hasznos a Makita akkus fúró és csavarozó

A fúrás és faragás, csavarbehajtás a mindennapok szerves része is lehet, főleg amennyibe szeretünk barkácsolgatni és a lakás körüli munkákat is nagy örömmel végezzük. Ha állandó jelleggel alkotnunk valamit, akkor a Makita akkus fúró mindenképpen az a kézi szerszámgép, amit nem lehet mellőzni.

Már egyre inkább vége a kézi csavarhúzók korának, hiszen a professzionális meghajtással rendelkező rendszerek átveszik a helyüket. Ha rendszeresen újítgatjuk az otthonunkat és mindig kell egy polcot, szekrényt összerakni, felszerelni, úgy a Makita akkus fúró jó, ha kéznél van. Természetesen teljesen az igényeinkhez mérten válogathatunk az egyedi kínálatból, így azt a teljesítményt kapjuk, amire leginkább szükségünk van.

Általában 2 mechanikus sebességfokozat, motorfék, LED segédfény, gyors tokmány, ergonomikus markolat szinte minden esetben alapvető felszereltségnek számít. A Makita akkus fúró és csavarozó szettben és hordtáskában a miénk lehet, így a szállítás sem okoz majd problémát, ha éppen magunkkal szeretnénk vinni. A kedvező ár-érték arány mindezek mellett már csak plusz ráadás.