Professzionális uniszex orvosi papucs

A munkában és a hétköznapok során is fontos a kényelmes viselet, mind a ruházat, mind a lábbelit illetően. Az orvosi papucs bőrbarát anyagból készül és magas fokozatú komfortot biztosít a szakmában dolgozóknak.

Közkedvelt márka a Birckenstock ARIZONA, aminek letisztult darabjai, azon túl, hogy légiesek, könnyedek, még elegánsak is. Természetes bőrből és parafából készülnek. Fehér pántokkal és fehér vagy ezüst csattal kaphatóak, ezek segítségével a lábfej méretéhez igazíthatóak.

Az orvosi papucs ortopédiai talpbetéttel segíti a helyes testtartást, magasított szélei pedig védik a lábujjakat. Az EVA külső talp elnyeli a járás közben keletkező káros rezgéseket, ezzel kíméli a hátat és gerincet. Csúszásmentesek, ISO minősítéssel rendelkező munkavédelmi termékek.

Segítségükkel a 12 vagy 24 órás műszak sem akadály. Az orvosi papucs viselete csökkenti a terhelést, egészségre gyakorolt jó hatása bizonyított. Ha elege van a duzzadt, fájó lábakból, sajgó bokából, vagyis kényelmes, tartós, minőségi lábbelire vágyik, akkor megtalálta!