Nőgyógyászati problémák kezelése természetes úton

Nőgyógyászati problémák
Nőgyógyászati problémák

A menopauza megjelenése és a pajzsmirigy alulműködése nagyon sok esetben kéz a kézben jár. Sokan összekeverik, hogy mit is jelent ez a két folyamat, ám oda kell figyelni minden apró részletre és a megfelelő módszerekkel karban lehet tartani őket. A nőgyógyászati problémák közül vegyük előbb a pajzsmirigy alulműködését és ennek tüneteire figyeljünk oda. Egyszerű vérvétellel pontos képet tudunk kapni jelenlegi helyzetünkről.

Ha a vérben lévő TSH szint alacsony, akkor alulműködés áll fenn, ellenkező esetben túlműködéssel állunk szemben. A nőgyógyászati problémák kezelését nemcsak mesterséges úton tudjuk elkezdeni, gyógyszeripari készítményekkel, hanem természetes termékekkel is.

A mexikói yam gyökér kivonatából készült, teljesen természetes termék nagyszerű választás azok számára, akik előtérbe helyezik az egészséges életmódot. A progeszteron készítmény leginkább krém formájában kerül piacra, de akár kapszula, injekció vagy kúp formájában is elérhető. A használata nagyon egyszerű. Nincsenek mellékhatásai sem. A yam gyökér kivonata serkenti a pajzsmirigy hormonok termelődését. A nőgyógyászati problémák mellett, olyan tüneteket is képes megszüntetni, mint a depresszió, súlygyarapodás vagy hangulatváltozások. A yam gyökér továbbá egyéb nőgyógyászati problémák kezelésénél is szóba kerülhet, mint a vizelet-visszatartási problémák, véraláfutások jelentkezése, alacsony libidó, fájdalomérzés, pánikrohamok. A kötőszöveti mellelváltozások esetén is hatékonyan használható. A krémet akkor is lehet használni, ha inzulin rezisztenciával rendelkezünk. Rendszeres használatával az endometrózis, fibrómák is megszüntethetőek. A készítmény kúraszerűen használható 4-6 hónapon keresztül. Előnyei közül azt is meg kell említeni, hogy minden bőrtípuson használható. A készítménynek nincs kellemetlen illata. A yam gyökér mellett, egyéb gyógynövényeket is tartalmaz, összesen nyolcféle aktív komponenssel találkozhatunk. Mindegyes összetevőt a legszigorúbb natúrkozmetikai kritériumoknak vizsgálnak át. Nőgyógyászati problémák esetén, használjuk ki a természetes krémek jótékony hatásait!