Mindegyik WC csésze tartállyal rendelkezik

WC csésze tartállyal

Megannyi shopban, szaküzletben és online boltban megvehetőek a vécékagylók, amelyek egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. Hazánkban sok modell figyelhető meg, ám a leginkább kelendőnek a WC csésze tartállyal mondható.

Egyik népszerű példány a mono-blokkos WC. Ennél a fajtánál a tartály oldható kötéssel, gumitömítéssel van felszerelve az ennek kialakított helyre a kagylóhoz. A WC csésze tartállyal típusnál az összeszerelést követően egy egységet képvisel a tartály és a csésze. Talán itt negatívumnak mondható az, hogy a tartály csak a WC-csészén helyezhető el. Illetve sokan azt is szóvá teszik a vásárláskor, hogy kissé magas az ára. Sőt, azt sem szeretik egyesek, hogy nincs sok kompatibilitási lehetőség.

Ezeket leszámítva azonban a WC csésze tartállyal mono-blokkos fajtája igen elterjedt, roppant strapabíró és több évtized után is gondmentesen alkalmazható. Akinek tehát ez fontos, az csakis ezt veszi meg. Megéri a keresést a webshopokban kezdeni, ahol az esetek döntő többségében nem kell a túlságosan magas áraktól tartani.