Metaxa, a folyékony csoda

A különféle borpárlatokat sokan kedvelik, ezek közül is talán a legismertebb márkának a feltalálója egy görög kalandor volt, aki selyemkereskedő szülők gyermekeként látta meg a napvilágot. Spyros Metaxa addig utazgatott szerte a világban, amíg felfedezte a legmenőbb borokat és szeszesitalokat.

Mivel a korabeli görög szeszek többsége túlságosan harsány zamatú volt, a kalandor álma egy lágy karakterű, mégis intenzív remekmű lett, ami igazi mélyreható utazást jelent az érzékszervek ösvényén. Addig kísérletezett, míg 1888-ban megszületett a Metaxa, az eredeti görög szellem folyékony csodája. Az ital ma is rendkívül népszerű szerte a világon, a színvonalas eseményekről egyszerűen nem hiányozhat.

Az otthoni bárszekrény oszlopos tagja lehet egy üveg borpárlat ettől a márkától, így bármikor kívánunk meg belőle egy pohárral, kéznél van. Metaxa különböző kiszerelésben kapható az idrinks.hu webáruházban is, ennek köszönhetően, a lehető legkényelmesebb módon, vagyis online rendeléssel juthatunk hozzá.

Tags: