Melyek a legjobb közelgő események itt: Nagyvárad?

Egy-egy jó programon mindig élvezet részt venni, erre pedig bőven van lehetőség a Partium gyönyörű városában, Nagyváradon. Szinte állandóan megszervezésre kerülnek közelgő események itt: Nagyvárad településén. Most például a nagypénteki énekes áhítat és a húsvéti ünnepségek után, sor kerül a Nagyvárad összeköt 2023 elnevezésű rendezvényre a Szent László téren.

Idén lesz kutya-, villamosvezető-verseny, valamint kávéfesztivál is. Persze bőven vannak még közelgő események itt: Nagyvárad területén. Május 7-én kezdődik a Festum Varadinum. Ezen az eseményen bemutatja magát a város kulturális, oktatási és ifjúsági intézményrendszere, illetve a civil szféra. Kiváló alkalom a Festum Varadinum a megemlékezésre és az ünneplésre.

Ez a legrégebbi nagyváradi magyar közösségi esemény, amin minden szempontból érdemes részt venni. Ezt követően, pár héttel újra várhatóak kiváló közelgő események itt: Nagyvárad városában. A Szent László Napok június 19-25. között zajlanak, a rendezvény a régió legfontosabb kulturális fesztiválja.