Makita rádió strapabíró kialakítással

A szabadban és a műhelyekben történő munkavégzés kellemesebb, ha szól a zene, viszont nem alkalmas minden készülék az ilyen helyeken történő működtetésre. A speciális kialakítású Makita rádió viszont igen, legyen szó hálózati vagy akkus modellekről. A termékkategória mindegyik modellje kiemelten strapabíró, ugyanis csepp-, por- és ütésálló, ennek köszönhetően, még az extrém ipari munkaterületi körülmények között is jól szerepelnek, sőt, a hangzásuk is kiváló.

A Makita rádió különböző kiszerelésekben érhető el a szerszamoazis.com webáruházban. Vannak itt kisebbek és méretesebbek is, de mindegyik hordozható. Használhatóak ezek a rádiók a kertben, garázsokban, műhelyekben, gyakorlatilag bárhol, ahol az érzékenyebb modellek nem tudnák megállni a helyüket, a sérülékenységük következtében.

A sok potenciális szennyeződés miatt, a robosztus, de mégis esztétikus kivitelezésű Makita rádió megfelel a legújabb IP64 szabvány szerinti fröccsenő víz és teljes por elleni védelemnek és a keretrendszere is igen strapabíró.