Klíma szerelés profi csapattal

A vállalkozásunk szakterülete a légkondicionálók telepítése lakásokba, magánházakba, erkélyekre, épületek szigetelt homlokzatára vagy a tetőre. A hagyományos értelemben vett klíma szerelés a következő sorrendben zajlik: a légkondicionáló kültéri egységének telepítése, a beltéri blokk beszerelése, a vákuum rendszer installálása és a készülék üzembe helyezése.

Ha a lakás a földszinten található, a külső blokkot körülbelül 3 méterre kell telepíteni az utca szintjéhez mérten, hogy a klíma szerelés és karbantartás bármikor könnyen elvégezhető legyen. Figyelembe kell venni a kültéri és a beltéri egységek kölcsönös elrendezését, valamint alapos előzetes számításokra van szükség a kommunikációs rendszerek megfelelő csatlakoztatását illetően.

A beltéri és a kültéri légkondicionáló blokkok közötti kommunikáció kialakításához 6 cm átmérőjű lyukat kell fúrni az elülső falba, amin átmegy a kültéri egység vezérléséhez szükséges tápkábel és két hőszigetelt réz cső a freon keringéséhez, aminek a klíma szereléskor fontos szerepe van.

Mint minden berendezést, a légkondicionálót is szervizelni és bizonyos esetekben javítani kell. Gyakran a meghibásodás a jótállási idő lejárta után jelentkezik, amikor a vevő már nem tudja ingyenesen megjavíttatni a készüléket. Ebben az esetben a klíma karbantartás Budapest lakosainak fizetős szolgáltatás formájában válik elérhetővé.

A vállalkozásunk teljes körű szolgáltatást nyújt a légkondicionálók telepítése és javítása terén, ami lehetővé teszi a berendezések jellemzőinek magas szintű fenntartását és az élettartamuk jelentős meghosszabbítását.

A klíma karbantartás Budapesten nem jár semmilyen rizikóval, ha minket választ, hiszen a szolgáltatást magas szintű képzettséggel rendelkező csapat nyújtja, akik speciális képzésen mentek keresztül a rendszerek működtetése és a diagnosztika területén.

Ha az Ön rendszerével kapcsolatban hibás működés vagy gyenge hűtés gyanúja merül fel, esetleg „furcsán viselkedik” vagy teljesen leállt, akkor a klíma karbantartás Budapest területén dolgozó mesterei meghatározzák a helytelen működés okát.