Kemoterápiás paróka természetes hatással

A daganatos megbetegedéseket a legtöbb esetben kemoterápiával is kezelik, viszont ennek az a nagy hátránya, hogy az érintettek legtöbbjének kihull a haja. A hölgyeknél ez súlyosbítja a helyzetet, hiszen lelkileg nagyon megviseli őket. Azonban egy jól kiválasztott kemoterápiás paróka az esztétikai problémát megoldja.

A gyógyulás szempontjából is nagyon fontos, hogy a hölgyek megőrizhessék nőiességüket és természetes magabiztosságukat. Többféle kemoterápiás paróka vásárolható meg a rosehairstudio.hu weboldalon található szalonból, szintetikus és valódi hajból előállítottak egyaránt. Ezek viselése nem okoz semmiféle kellemetlenséget a mindennapok során, köszönhetően a belső kialakításuknak.

Tökéletesen igazodnak a fej méretéhez és formájához a fejbőr hőjének segítségével. Teljesen természetes hatást nyújtanak ezek a póthajak, első látásra senki nem mondaná meg, hogy nem a hölgy saját haja. Fejtető része bőrbarát és légáteresztő. A kemoterápiás paróka kérhető igény szerinti színben és fazonban.